Stacks Image 90
Saalespecialisten.dk
Når du vælger såler hos Saalespecialisten får du hele pakken. Du bliver mobilitetstestet og undersøgt i forhold til benlængdeforskel. Forskel i benlængden er ofte skyld i hovedpine og migræne. Mange har problemer med nedfalden forfod og svangsene irritation,  som i nogle tilfælde også er eller udvikles til hælsporer. Vi kender også til akillessenen der kan være betændt (overbelastet), skinnebensbetændelse, ondt i knæet, springer og løber knæ. Disse gener kan for det meste aflastes med den rigtige sål fra Saalespecialisten. www.saalespecialisten.dk
Stacks Image 93
Body is a Temple
har fokus på ”Real game træning”. Det vil sige at vi arbejder med bevægelsesmønstrer og mekanismer som afspejler udøverens bevægelser ved deres respektive sport eller aktivitet til dagligt. Herudover har vi et stort fokus på skadesreducerende træning, for på den måde at øge performance hos den enkelte og for at øge sandsynligheden for at kunne præstere på topniveau kontinuerligt og uden skader. Alt dette med den enkelte i centrum ud fra et holistisk billede af det menneske som vi arbejder med og som vi ynder at udvikle over tid på den rigtige måde.
www.bodyisatemple.dk
Stacks Image 96

Saalespecialisten.dk

Hos Saalespecialisten laver vi sensomotoriske indlægssåler der 100 % er tilpasset dine behov. Vi tilpasser sålen til de behov din fod har, og arbejder med sensomotoriske inputs der afhjælper problemer i ben og rygmuskulatur. Vi kigger også på benlængde forskel, ser på om det er muskulært eller strukturelt(medfødt) og tilpasser vores såler herefter.
www.saalespecialisten.dk
Stacks Image 99
Mental Performancecoach
Mental Performancecoach, giver unge sportstalenter alle mine mentale værktøjer og hemmeligheder til at gå fra at være en god atlet, til at blive blandt de bedste på bare få måneder.
THE MENTAL WINNER CLUB
1:1 WINNER COACHING
PRO ACADEMY
LÆR HVORDAN DU OPNÅR STØRRE OG FLERE SEJRE MED ET FANTASTISK VINDERMINDSET
www.thementalwinner.dk